8 juli 2020

Wheelers4Bram tenue

UPDATE juli:
Inmiddels zijn de tenues voor ons team gearriveerd. We zijn er super blij mee. Nogmaals veel dank aan onze sponsoren die ervoor hebben gezorgd dat wij in 2021 weer op de fiets kunnen stappen voor het Duchenne Parent Project. Net als andere jaren is het voor onze sponsoren en andere belangstellenden mogelijk om een tenue bij ons te bestellen. De kosten zijn: €120,00 voor een set. Een los shirt kost €50,00 en losse broek kost €70,00. Mocht je belangstelling hebben voor dit tenue, laat dit dan aan je eigen Hero weten, hij of zij zorgt ervoor dat de bestelling op de juiste plek komt.

UPDATE:
Zitten we niet op de fiets, zijn we geen geld aan het inzamelen; dan geven we onze sponsoren de welverdiende aandacht. Maar liefst 35 sponsoren hebben voor een bedrag van totaal € 14.700,- gedoneerd om een plek te krijgen op het fietstenue van Wheelers4Bram. Het ontwerp is ondertussen door de tuchtcommissie en mode-politie goedgekeurd, zie hieronder het resultaat.
Eind mei verwachten we van Bioracer de kleding te ontvangen en rijden we er gelikt bij! Alle sponsoren: Hartelijk dank voor jullie steun!

We maken weer een mooi en onderscheidend tenue voor het 5e jaar dat we meefietsen!

Wil je reclame maken voor je bedrijf of organisatie, dan fietsen wij met trots met jouw naam of logo rond. Vanaf 250 euro heb je een plekje op ons tenue. Het bedrag is bepalend voor de grootte en de plek.
We horen graag voor welk bedrag we je mogen promoten!

Voor geïnteresseerden die zelf in een fiets tenue van goede kwaliteit willen rijden is ons nieuwe tenue straks natuurlijk ook weer te koop, neem alvast contact met ons op voor meer informatie of om er een te reserveren.

Neem contact op

Het tenue van 2019:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.