Team

Wheelers4Bram zet zich opnieuw in voor Bram en alle andere kinderen met Duchenne, om een betere toekomst tegemoet te zien.

Kinderen horen niet in elektrische rolstoelen, liften, en takels. Ze horen volle bak te genieten van het nu en zich maximaal voor te bereiden op een geweldige toekomst.

Het is een vette uitdaging en enorm dankbare taak om dit te KUNNEN doen voor de medemens. Help ons om hen te helpen. Dank je wel.

We hopen ons team nog verder uit te kunnen breiden!

Fiets mee met Wheelers4Bram


Annebeth Theunissen

Dit jaar fiets ik voor de derde keer mee met Duchenne Heroes. Dit jaar voor het eerst samen met mijn oudste dochters. Onze jongste dochter mag nog niet meedoen, maar ook zij spant zich al jaren in om zo veel mogelijk geld in te zamelen. Zo hopen we met zijn allen een bijdrage te leveren om deze vreselijke ziekte de wereld uit te trappen.

Sponsor Annabeth


Anouck de Rooij

De afgelopen twee jaar heb ik al deelgenomen aan de fantastische tocht. Het is beide jaren bloed, zweet en tranen geweest in het proces naar de tocht toe, maar ons doel is dat meer dan waard. Hopelijk willen jullie me weer steunen om mijn beste beentje voor te zetten tegen de ziekte van Duchenne. Alle beetjes helpen!
Samen trappen we Duchenne de wereld uit!

Sponsor Anouck


Bart van de Heijning

Een nieuw jaar, een nieuw doel. Dit jaar zelfs 2 doelen: 7×100 km mountainbiken en ervoor zorgen dat kinderen met Duchenne van een beter en langer leven kunnen genieten. Naast het werven via diverse acties met ons team Wheelers4Bram hopen we dat jij ons ook steunt. Alvast Bedankt!!!

Sponsor Bart


Geertje Rampen

Ik vind het super tof om een groep hele enthousiaste mensen te mogen begeleiden tijdens hun fiets avontuur voor Duchenne. Tijdens deze week fietsen ze een mooie route door Belgie, Frankrijk en Nederland. Hiermee halen ze geld op voor meer onderzoek naar de ziekte van Duchenne.

Sponsor Geertje


Gerard Sas

Sinds 2010 ben ik gegrepen door het hele traject. De ellendige shitziekte op zich die me telkens weer tot tranen beroert, de teamgeest, het mountainbiken, de geweldig trouwe sponsors. Schitterend. Hopelijk kunnen we de ziekte ooit achter ons laten.

Sponsor Gerard


Harrie Peeters

De sfeer is helemaal top en dit in combinatie met het geweldig goed doel, ga ik graag voor de 3de X mee als begeleider om mijn steentje bij te dragen !

Sponsor Harrie


Jasper de Rooij

Na 2 geweldige tochten in 2017 en 2018, blijf ik doorfietsen om de spierziekte Duchenne te bestrijden. Help ons mee!

Dankjewel,
Jasper de Rooij

Sponsor Jasper


John van Rooij

Na een aantal keren het team gesponsord te hebben, wil ik graag deze uitdaging aan gaan.

Sponsor John


Jules Antonis

Wat een topweek is het telkens weer !
De strijd aangaan , emotie, pijn, liefde, lachen, geluk, genieten, respect, afzien, warm bad, avontuur, teleurstellingen en dit allemaal verpakt in 1 week.
Dit alles voor het geweldig goede doel, zetten we ons weer in voor Bram en alle andere Duchenne Patiënten.

Nog een extra geweldige aanvulling op deze top week, is dat onze dochter van 14 dit jaar ook 3 dagen gaat mee fietsen.
Samen trappen we Duchenne de wereld uit !

Sponsor Jules


Reine van Stipdonk

Ik vind Duchenne Heroes een geweldig goed doel en wil me graag inzetten om alle kinderen met Duchenne te helpen.
Help jij mij Duchenne de wereld uit te trappen?

Super bedankt!
Reine van Stipdonk

Sponsor Reine


Robbert Fokkens

Samen met Wheelers4Bram rij ik voor Roman en nu ook voor Bram net zo lang als ik kan…….. en tot er een medicijn op de markt is.

Sponsor Robbert


Robert Voncken

Sponsor Robert


Tavi Antonis

Al jaren zie ik mijn vader zich inzetten voor Duchenne Heroes en als klein meisje help ik mee waar ik kan, jaren had ik al de wens om ook mee te doen aan Duchenne Heroes. Nu ben ik oud genoeg en ga ik ervoor. Opa is jaren begeleider geweest en graag had ik hem laten zien wat ik kan, me inzetten voor kinderen met Duchenne spierdystrofie op dezelfde manier als papa doet fietsen voor alle Duchenne kinderen.

Help jij mij Duchenne de wereld uit te trappen?
Hartelijk bedankt.
Groetjes Tavi

Sponsor Tavi


Wilke van Stipdonk

Ik doe mee aan Duchenne Heroes, omdat ik me graag wil inzetten voor kinderen met Duchenne spierdystrofie. Ook deze kinderen verdienen een goede toekomst!!

Help jij mij Duchenne de wereld uit te trappen?
Hartelijk bedankt Wilke van Stipdonk

Sponsor Wilke


Wilbert van Stipdonk

Voor de vierde keer Duchenne Heroes.
Niet omdat het kan, maar omdat het moet!
Duchenne Heroes is enorm belangrijk in de strijd tegen deze verschrikkelijke spierziekte. Ik ga daarom opnieuw keihard de strijd aan voor onze Bram en alle andere kinderen met Duchenne.
Help jij mij Duchenne de wereld uit te trappen?

Hartelijk dank
Wilbert van Stipdonk

PS: Ik ga extra hard trappen nu ik deze missie (naast met mijn vrouw Annebeth) aan mag gaan samen met twee van onze drie dochters, onze heldinnen Wilke en Reine.

Sponsor Wilbert