Team

Wheelers4Bram zet zich opnieuw in voor Bram en alle andere kinderen met Duchenne, om een betere toekomst tegemoet te zien.

Kinderen horen niet in elektrische rolstoelen, liften, en takels. Ze horen volle bak te genieten van het nu en zich maximaal voor te bereiden op een geweldige toekomst.

Het is een vette uitdaging en enorm dankbare taak om dit te KUNNEN doen voor de medemens. Help ons om hen te helpen. Dank je wel.

We hopen ons team nog verder uit te kunnen breiden!

Fiets mee met Wheelers4Bram


Aart Hoeks

Ik ben trots dat ik met mijn deelname een bijdrage mag en kan leveren om Duchenne de wereld uit te trappen.

Sponsor Aart


Anouck de Rooij

Na drie jaar zelf met fietsen, kan ik dit goede doel echt niet meer loslaten. Nu is het de beurt aan anderen om te genieten van deze mooie en pittige tocht. Ik zal er alles aan doen om hen te steunen.

Sponsor Anouck


Ellen van Kasteren

Ik had op de school waar ik stond, een aantal leerlingen met Duchenne. Mijn dochter en schoonzoon gaan meerijden. Ik bewonder hen daarvoor en wil me daarom op mijn manier inzetten voor deze 3-daagse rit.

Sponsor Ellen


Eric Lavrijsen

Sponsor Eric


Frank van Tuijl

Gewoon omdat het moet…..

Sponsor Frank


Geertje Rampen

In 2019 ben ik een paar dagen als begeleider meegeweest voor de Duchenne Heroes. Dit jaar ga ik mee fietsen om Duchenne de wereld uit te trappen.

Sponsor Geertje


Gerard Sas

Kinderen moeten zich gezond en onbezorgd op hun toekomst kunnen richten. Dat kunnen deze kinderen niet. Die lopen met een interne kwelgeest rond die hun eigen systeem beetje bij beetje af breekt. Doffe ellende. Die pijn wil ik graag verzachten en zo mogelijk weg nemen.

Sponsor Gerard


Jasper de Rooij

Na drie fantastische tochten, blijf ik doorfietsen om de spierziekte Duchenne te bestrijden. Help ons mee!

Dankjewel,
Jasper de Rooij

Sponsor Jasper


John van Rooij

Weer zin in om 7 dagen te fietsen voor Duchenne. Wat een beleving. Heerlijk. 2021 wordt weer een nieuwe uitdaging.

Sponsor John


Jules Antonis

Wat een topweek is het telkens weer !
De strijd aangaan , emotie, pijn, liefde, lachen, geluk, genieten, respect, afzien, warm bad, avontuur, teleurstellingen en dit allemaal verpakt in 1 week.
Dit alles voor het geweldig goede doel, zetten we ons weer in voor Bram en alle andere Duchenne Patiënten.

Sponsor Jules


Koen Staal

Ik ga me dit jaar inzetten om mee te vechten tegen de spierdystrofie-ziekte Duchenne. Samen met het team Wheelers4Bram gaan we onze benen en schouders eronder zetten om zoveel mogelijk geld te verzamelen voor onderzoek naar deze ziekte. Help jij mee Duchenne de wereld uit te trappen?!

Alvast bedankt! – Koen

Sponsor Koen


Michel van Rooij

Enkele vrienden hebben mij enthousiast weten te maken om deel te nemen aan Duchenne Heroes.
Gewoon, omdat het kan. Omdat het mogelijk is om met een gezond lijf iets te doen voor kinderen met een spierziekte.
Door er veel vrije tijd in te steken zal ik goed voorbereid aan de start staan en gaat het mij lukken : 7 dagen mountainbiken, 100 km per dag, vanuit de Vogezen in Frankrijk naar het drielandenpunt in Nederland.
Het zou fantastisch zijn als jij als blijk van waardering er mede voor gaat zorgen dat ik mijn streefbedrag ga halen, of nog beter, er ruimschoots overheen ga !!

Sponsor Michel


Robbert Fokkens

Rij voor Roman Bram Remco💚Tom💚 en vele andere kinderen met duchenne totdat ik niet meer kan , en er een medicijn is ontwikkeld tegen deze oneerlijk en verschrikkelijke ziekte.

Sponsor Robbert


Robbert Rampen

Na de verhalen gehoord te hebben van mijn vrouw die als begeleider is meegeweest raakte ik enthousiast en wilde ik ook een bijdrage leveren. Ik had al kennis gemaakt met de groep waar ze begeleider was. Mijn twijfel was begeleiden of meedoen. Het laatste zetje om mij in te schrijven als deelnemer kwam na een etentje met Wheelers4Bram mensen van het afgelopen jaar. Nu trainen en volgende jaar afzien maar ook zeker genieten.

Sponsor Robbert


Robert Voncken

Sponsor Robert


Ronald Kramer

Ik ga me opnieuw inzetten om Duchenne de wereld uit te trappen. Help mij om zoveel mogelijk geld bij elkaar te verzamelen om onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte mogelijk te maken.

Sponsor Ronald


Ronald van de Moosdijk

Sponsor Ronald


Wilbert van Stipdonk

Hallo allemaal,
Meedoen aan Duchenne Heroes is ontzettend mooi, maar vooral ontzettend belangrijk. Graag zet ik, samen met ons team Wheelers4Bram, opnieuw de schouders er onder om zoveel mogelijk geld in te zamelen t.b.v. de strijd tegen Duchenne Spierdystrofie. We doen het voor onze Bram en alle anderen die deze verschrikkelijke ziekte treft. Help jij mij Duchenne de wereld uit te trappen!?
Alvast super bedankt.
Wilbert van Stipdonk

Sponsor Wilbert