Team

Wheelers4Bram zet zich opnieuw in voor Bram en alle andere kinderen met Duchenne, om een betere toekomst tegemoet te zien.

Kinderen horen niet in elektrische rolstoelen, liften, en takels. Ze horen volle bak te genieten van het nu en zich maximaal voor te bereiden op een geweldige toekomst.

Het is een vette uitdaging en enorm dankbare taak om dit te KUNNEN doen voor de medemens. Help ons om hen te helpen. Dank je wel.

We hopen ons team nog verder uit te kunnen breiden!

Fiets mee met Wheelers4Bram

Anouck de Rooij

Na drie jaar zelf met fietsen, kan ik dit goede doel echt niet meer loslaten. Nu is het de beurt aan anderen om te genieten van deze mooie en pittige tocht. Ik zal er alles aan doen om hen te steunen.

Sponsor Anouck


Geertje Rampen

Sponsor Geertje


Gerard Sas

Een Duchenne patiënt heeft er bij wijze van spreken € 1.000,00 voor over om 1 keer een week te KUNNEN mountainbiken, te vallen en met pleisters en botbreuken naar huis te gaan. Ik herstel en stap weer op de fiets. Zij kunnen veel dingen die zo vanzelfsprekend lijken niet. Ik vind het heel belangrijk om hier een bijdrage aan te leveren. In de hoop dat hun wensen ooit in vervulling mogen gaan. Daarom. Wil je mij helpen door te sponsoren alsjeblieft? Dan ga ik me in September volgend jaar weer helemaal suf rijden. 700 km met 14.000 hoogtemeters. (Dat is iets van 13 x AlpDhuez, maar dan door het zand en over de keien)

Sponsor Gerard


Jasper de Rooij

Voor de 5e keer meedoen omdat het kan en moet. Dit jaar extra bijzonder om het samen met mijn zoon Tom te gaan doen. Super veel zin in!

Help ons mee!

Sponsor Jasper


Tom de Rooij

Ik doe mee, want ik vind fietsen leuk om te doen en het is nog leuker als je het doet voor anderen. Ik ben blij dat ik me voor Bram en alle anderen met Duchenne kan inzetten.

Sponsor Tom


Jules Antonis

k mag voor de 8ste X deel gaan nemen aan deze geweldige tocht voor dito doel. Het geld is nog altijd hard nodig en daarom blijf ik me hiervoor inzetten.

Sponsort U me ook ?

Sponsor Jules


Robbert Rampen.

Sponsor Robbert


Robert Voncken

Sponsor Robert