7 juli 2017

Team BBQ

De prachtige, bosgelegen, mooie achtertuin van de ouders van Annebeth (Truus en Rene) mochten we gebruiken als decor voor onze team BBQ. Dit keer waren ook de partners en kinderen uitgenodigd. Bijna allemaal waren ze aanwezig. Met deze gezellige bubs van ongeveer 38 personen werd er heerlijk genoten van al het lekkers dat de grill ons bood. Aan niets was tekort en dankzij de geweldige gastvrijheid van Truus en Rene (waarvoor dank) hebben we een heerlijke avond gehad waarbij we elkaar weer beter hebben leren kennen.

Bram werd nog even goed in het zonnetje gezet; hij was geslaagd voor zijn eindexamen! En dat konden we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. De gekregen cadeau-bonnen werden diezelfde avond nog bijna verzilverd.

Bram vertelde ook trots over de avonturen van zijn indrukwekkende reis die hij samen met zijn ouders had gemaakt naar LA en San Francisco. De vele foto’s op zijn mobiel onderstrepen hoe mooi deze reis is geweest. Een uitgebreid verslag van deze reis staat op: hoeishetmetbram.blogspot.nl

En ook op deze gezellige avond aan grappen en grollen geen gebrek…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.