26 september 2016

Dag 5: Malmedy – Gulpen

Vandaag de 5e etappe van Malmedy naar Gulpen.  Het was weer een prachtige dag vol uitdagende trails. Aart kwam kwispelend uit de startblokken met z’n nieuwe achterwiel. Maar het centrale thema van de dag was zalf. Of liever gezegd, ZALUF! Dit behoeft geen verdere toelichting. ? Alwin & Bas!?
Na een koud begin van de dag volgde al snel stevige en technische klim. Via rotspaadjes en diverse rivier crossings zijn we door de Haute Fagne naar het hoogste punt van Bels geklommen om al zingend en rijmende weer af te dalen. Pulliepek in oewen Kamelbek!
Uiteindelijk hebben we via het drielandenpunt Nederlandse bodem weer bereikt. Na wat heerlijke Limburgse heuvels hebben we bij Camerig een lekkere ijsco gevat gehad en zijn we door geknald naar de finish op de Gulpener berg.

dag 5

Daar was onze team captain Bram, samen vader Dree aanwezig en ook onze weekend Heroes Jeroen heeft zich weer bij het team gevoegd. De avond briefing was weer ouderwets gezellig. We blijken zeer fotogenieke Hero’s in ons team te hebben en Gerard heeft samen met z’n sidekick voor een stukje cabaret gezorgd en Roos in verlegenheid gebracht.
Dadelijk lekker het mandje in zodat we morgen weer kunnen knallen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.