22 september 2017

Dag 5: Spa (BE) – Gulpen (NL)


Dag 5 / Donderdag 21 september 2017

Totaal: 109,0 km, 1850 hoogtemeters
Etappe 1: 51,5 km, 810 hoogtemeters
Etappe 2: 37,3 km, 650 hoogtemeters
Etappe 3: 20,2 km, 390 hoogtemeters

Pechvogels onderweg en aankomst van de Weekend Heroes

Dag 5 van ons Duchenne Heroes avontuur. Zoals iedere dag ging ook vandaag weer om half 7 de wekker.

Vandaag ging de reis vanuit Spa naar het Limburgse Gulpen. Bij de start was het koud maar de voorspelling voor de dag goed. Het was een lange tocht vandaag met de eerste post pas na 50km. Daarom was het ook bijzonder fijn dat onze begeleiders onderweg naar cp1 klaar stonden met water en wat te eten.

Na cp1 hebben we onze eerste lekke band gehad. Wilbert was het slachtoffer, maar door het geoliede teamwerk was dit snel verholpen. Op naar cp2 bij het 3landenpunt. Daar stond paparazzi Claudia en mama Sas ons op te wachten. Na de afdaling bij de Camerich een heerlijk giga ijsje gegeten volgens Duchenne traditie.
In de laatste 10km naar de Finish heeft Mark het voor elkaar gekregen om tijdens een klim 1 van zijn voorste tandwielen in 2 stukken te trappen. Dit heeft hem vandaag tot pechvogel van de dag gemaakt. Die wordt iedere dag gekozen en de geluksvogel moet de dag erop hippe sokken dragen tijdens het fietsen.

De aankomst was weer super. Onze weekend Heroes zijn vandaag aangesloten en slepen ons er de komende dagen doorheen. Daarnaast was ook Bram, onze Team Captain vandaag aanwezig. Super. Koffie met Limburgse vlaai en stoere verhalen van de dag. Op naar morgen. Dag 6 alweer.

We hebben gemerkt dat jullie ons ook tijdens deze week blijven sponsoren, helemaal super! De teller staat inmiddels op maar liefst:

€ 34.375,34 !!!

En voor degenen die de teller nog hoger willen laten reiken, dat kan door ons nog snel te sponsoren voor de finish van a.s. zaterdag:

Sponsor ons

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.