20 september 2017

Dag 3: Echternacherbrück (DE) – Lieler (LU)


Dag 3 / Dinsdag 19 september 2017

Totaal: 96,8 km, 2750 hoogtemeters
Etappe 1: 29,6 km, 710 hoogtemeters
Etappe 2: 44,8 km, 1350 hoogtemeters
Etappe 3: 22,4 km, 690 hoogtemeters

De koninginnerit
Wat een dag…! Na een emotionele start zijn we met 8 man gestart aan de zwaarste rit van de week. 95 km en meer dan 2500 hoogtemeters.

Na de start begonnen met een lekkere klim om vervolgens getrakteerd te worden op een schitterende afdaling door het mooie Muhlertal. Na een paar langere klimmen waren we op CP1. Even gegeten en gedronken om daarna weer verder te gaan. Op dit stuk zat volgens de organisatie de langste klim van de dag. Deze begon met een super mooie track langs het stuwmeer, om daarna te starten met het klimmen. Het eerste stuk ging steil omhoog over met mos begroeide leisteen. Super glad en erg lastig om fietsend boven te komen, maar op een enkel voetje aan de grond na is iedereen van ons team toch fietsend boven gekomen. Snel hierna arriveerden we op CP2. Tijd om het energie peil weer aan te vullen. Op het laatste stuk zat nog een enorme blubberklim en om af te sluiten een mooi technisch stuk langs de rivier met erg gladde stenen gevolgd door een lange klim naar de camping.

Omstreeks 16.30 zijn we binnengekomen, Aart en Eric zijn om 19.00 uur ook binnengekomen. Al met al een mooie lange dag zonder ongelukken.

Familie, vrienden, sponsoren: iedereen bedankt voor alle steun!
Samen trappen we Duchenne Spierdystrofie de wereld uit!

Groeten,
Team Wheelers4Bram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.