21 februari 2019

Uw logo op ons tenue (updated)

We maken weer een mooi en onderscheidend tenue voor dit jaar. Wil je reclame maken voor je bedrijf of organisatie, dan fietsen wij met trots met jouw naam of logo rond.

Vanaf 250 euro heb je een plekje op ons tenue. Het bedrag is bepalend voor de grootte en de plek. We horen graag voor welk bedrag we je mogen promoten!

Neem contact op

UPDATED:

Het Wheelers4Bram team tenue voor Duchenne Heroes editie 2019 begint vorm te kijken. Er zijn weer veel bedrijven, vaste en nieuwe sponsoren, die geld beschikbaar hebben gesteld. Dit is een enorm belangrijke steun in de strijd tegen Duchenne Spierdystrofie en we zijn onze sponsoren erg dankbaar. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het design van het shirt en de fietsbroek en het belooft er weer flitsend uit te gaan zien. We verwachten het definitieve design snel te kunnen presenteren.

Voor geĂ¯nteresseerden die zelf in een fiets tenue van goede kwaliteit willen rijden is ons nieuwe tenue natuurlijk ook weer te koop, neem alvast contact met ons op voor meer informatie of om er een te reserveren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.