25 januari 2019

28 maart – Benefietavond (updated)

De benefietavond zal plaatsvinden op 28 maart.

Locatie: Hotel Restaurant la Sonnerie
Nieuwstraat 45
5691 AB Son & Breugel

Prijs: € 25,- p.p. (excl. drank)

We willen jullie van harte uitnodigen voor de jaarlijkse benefietavond. Dit jaar zal het niet gehouden worden bij het Summa college, maar heeft Margot De Sonnerie weten te strikken. Voor 25 euro heb je een heerlijke avond walking diner met live muziek. We zorgen voor begeleidende Brams Bike Wine of een frisje tegen een aanbiedingsprijs.

Uiteraard zullen ook de huidige en de oud-deelnemers aanwezig zijn om te vertellen over de afgelopen en de komende tocht. Er is tevens een loting met geweldige prijzen. Een hartstikke leuk avondvullend programma dus. En dat voor maar 25 euro.

Je kunt je aanmelden bij Margot: bosmanmargot@gmail.com

UPDATE:

Op 28 maart is, op initiatief van Bram’s moeder Margot, de inmiddels jaarlijks terugkerende Benefiet avond voor Wheelers4Bram georganiseerd. Er was ruime belangstelling en deze keer had de avond plaats in de prachtige en sfeervolle la Sonnerie te Son.

Het was een erg gezellige avond met life muziek, heerlijk eten en drinken, een loterij, een flitsende door Bram gemonteerde film over Duchenne Heroes editie 2018 en de presentatie van het Wheelers4Bram team van 2019. Naast Wheelers4Bram waren ook nog andere Heroes aanwezig waaronder Bart van Riet met zijn team B-inspired; een geweldige steun.
De avond werd naast de super sfeer ook qua opbrengst een enorm succes. Mede omdat “la Sonnerie” besloot om geen kosten te rekenen voor de avond heeft de benefiet en loterij tezamen ruim 4.600 euro opgebracht. Een geweldig bedrag in de strijd tegen Duchenne, dankzij alle aanwezige gasten en de ruimhartigheid van “la Sonnerie”.

Alle aanwezigen en Kloosterhotel Restaurant la Sonnerie willen we hartelijk bedanken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.