30 november 2017

18 januari – Benefietavond

UPDATE:
Op 18 januari is heeft de Wheeler4Bram benefiet avond 2018 plaats gevonden in het Summa college in Eindhoven. Net als vorig jaar was het weer een ontzettend leuke en goed bezochte avond. Onder het genot van heerlijk eten (bereid door de leerlingen van het Summa collega), en natuurlijk een drankje, is er teruggeblikt op Duchenne Heroes 2017 en vooruit geblikt op editie 2018.
Sfeervolle live muziek werd deze keer verzorgd door een groep enthousiaste muzikanten van het bedrijf ISAAC, één van de vaste sponsoren van Wheeler4Bram (ISAAC verzorgt onze website en nieuwsbrieven). Ook Bram onze Team Captain heeft meegespeeld en laten zien en horen dat hij naast creatief ook erg ritmevast is.
Naast een mooi bedrag (€ 1.875!) voor de sponsorteller heeft de benefiet avond mogelijk ook twee nieuwe Heroes opgeleverd. Dat is natuurlijk geweldig nieuws! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en spierkracht in de strijd tegen Duchenne.


Wheelers4Bram trapt het jaar af door op 18 januari een benefietavond te organiseren om geld in te zamelen voor Duchenne Heroes 2018; een leuke avond met live muziek en lekker eten.

Je kunt je aanmelden bij de leden van Wheelers4Bram of via ons contactformulier.

Wanneer: 18 januari van 17:30 tot 20:30
Waar: Summacollege Sterrenlaan 10 in Eindhoven
Eten: geregeld
Ticket price: €25,- (alle opbrengsten gaan naar Duchenne Heroes)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.